Szeretettel meghívjuk Önt a „HOTEL 21”- be!

A hotelt először 1959-ben nyitották meg „Sport Hotel” néven a TJ Trnavka egyesület focipályája mellett. 2008-2009-ben renoválták az épületet, biztonsági szempontból teljesen megfelel az európai irányelvnek.

Az építmény kapacitása 23 szoba, 52 ággyal. A tágas, modern szobák plazma TV-vel, szatelit TV-vel, telefonnal és hidromasszázsos zuhanyzóval vannak felszerelve. Egy ágyas, két ágyas, 3 ágyas, 4 ágyas, szobák, valamint apartmanok, és mozgáskorlátozottak részére megfelelő felszereltséggel rendelkező szobák vehetők igénybe. A hotel kényelmét a jól bejáratott, egész évben nyitva tartó, terasszal kombinált étterem, irodák, társalgók, valamint kikapcsolódási lehetőségek, mint pl. fitnesz terem, medence, jakuzzi és asztali foci biztosítják.

Az elegáns étterem, téli terasszal, 160 ülő férőhellyel, a helyi és nemzetközi konyha különlegességeivel várja vendégeit. A menük árai 3,50-4,00 euro között változnak. A hotel 1 km-re található a repülőtértől, és D1-es autópályától. A közelben tömegközlekedési lehetőség, ill. bevásárló központok (Avion, Palace, Ikea, Kika, Hornbach), 200m-re pedig teniszpálya és a „Zlate Piesky” szabad strand található.

© 2013 All rights reserved, Desing by MARKLINE, s.r.o.